Inki

4.4.2012

Synttäreitä ja maakuntamatkailua

Inki täyttää tänään 5 vuotta! Synttärikakun virkaa toimitti tänäkin vuonna maksalaatikko.
Annoin tänäänkin 1/3 mitallisen Pect Balansia Koksille. Toivottavasti maha nyt rauhoittuu. Aamulla annoin vähän Acanaa, puuroa ja nokareen naudanjauhelihaa.
Ruuan jälkeen harjoiteltiin ekaa kertaa hampaiden harjausta. Laitoin ensin vähän tahnaa sormeen ja sillä kosketteli hampaita. Sitten tahnaa harjaan ja ei kun harjaamaan. Onnistui yllättävän hyvin. Eka sessio ei kauaa kestänyt, mutta ei tarvitsekaan. Leikkiä päälle!
Iltapäivällä murskasin puolikkaan Canikur-tabletin, sillä vatsa on edelleen löysällä. Iltapäivällä teki jo tiukempaa tavaraa.
Aamupäivällä lähdettiin maakuntareisulle koko konkkaronkka. Työpaikalla oli ihastunutta porukkaa ympärillä. Pidin aluksi pentua sylissä, jolloin se ujosteli ja vähän vapisi. Heti kun laskin sen vapaaksi, se tormistautui. Sylissä ollessa se varmaan ajattelee, että tilanteessa täytyy olla jotain hämärää. Maahan päästyään se pääsikin vauhtiin ja nappasi kolleegalta laskun kädestä ja jatkoi matkaansa iloisesti vihellellen.
Reissusta tullessa se pissi ekaa kertaa kolmella jalalla vasemman takatassun ollessa pari senttiä ilmassa J.
Inki oli ekaa kertaa autohäkissä. Se mahtuu seisomaan siellä, mutta pää jää kyyryyn. Oikein soiva peli muuten, ei rämise eikä kilise. Sinne hyppäsi ilman mitään kevätjuhla-askeleita.
Klo 16 lähdin hakemaan trimmauspöytää postista, mistä jatkoin matkaa kampaajalle. Paluumatkalla kävin vielä hakemassa lihaa koirille, joten kotona olin vasta klo 19.30. Lähtiessä molemmat käyttivät äänijänteitään, mutta palatessa oli taas hiljaista. Pentu oli tehnyt pienet kakat khh:n lattialle.
Ilta meni telkkaria katsoessa, pentu mun vasemmalla puolella sohvalla ja Inki jalkataipeessa. Eilen jo pystyivät olemaan samalla sohvalla näin lähekkäin, muuten Inki kyllä vielä irvistelee.

Ei kommentteja: