Inki

29.1.2013

Haista matto

Tokon alkeiskurssin viimeinen treenikerta meni haisteluksi ja yleiseen pöllöilyyn. Luoksepäästävyydessä ei malttanut pysyä paikoillaan. Sivulletuloharjoituksessa jouduin auttamaan namilla eikä se siltikään mennyt kuin sinne päin, kun nenä vei. Kuono oli kiinni matossa koko ajan. Ei kiinnostanut nami ei lelu.

Paikkamakuuta otettiin siten, että koira pyydettiin perusasentoon, mistä maahan, sitten jättö paikalleen. Jihuu, tämä sentään onnistui hyvin. Välipalkkauksilla (namilla, suullinen) hyvää, rauhallista makuuta noin minuutti. Pari kertaa jouduin huomauttamaan pään kääntymisestä sivulle, muuten hvyä suoritus.

Pakittaminen sujui joten kuten, mutta nenä vei taas.

Vauhtiluoksetulo sentään oli hyvä sekä niin, että koira tuli kiinni leluun että siten, että se pyydettiin vauhdista sivulle.

Ei ole kyllä koskaan nuuskutellut noin antaumuksella. Toivottavasti ei tule tavaksi. Tuskin eilinen yksivuotispäivä nyt ykskaksyllättäin noin paljon vaikuttaa. Heh.

Seuraavan kerran onkin treenit noin kuukauden kuluttua. Kotiläksynä seuraavat:
- istu, maahan, seiso: nämä osattava
- paikkamakuu. Tavoite: 2 minuuttia, etäisyys 20 metriä. Helpotettava häiriössä ja uusissa paikoissa.
- seuraaminen

Laitoin tänään myyntiin Inkin varusteita. Onhan noita kertynyt, loimiakin 4 erilaista. Hurtan toppa- ja viilennysloimet ja Back on Track menivät saman tien, samoin juoksukäytössä olleet Top Caniksen huskyvaljaat sekä New Yorkista hankitut blingblinghihna ja -kaulain. Uutta kotia etsivät vielä

- Extreme all weather boots -tossut tarrakiristyksellä, musta-punaiset, koko M, käytetty 2 krt (8 e)
- Tappies-tossut tarrakiristyksellä, mustat, koko L, käytetty 2 krt (8 euroa)



Ei kommentteja: