Inki

14.8.2012

Hyppytekniikkaa

Inkillä tänään 4. hierontakerta. Mennään treenaamaan ennen sitä. Vähän huono omatunto, kun ei olla vieläkään käyty mäkijuoksemassa, vaikka niin on suositeltu tehtävän hierojan toimesta.
Kentällä oli pari muutakin koirakkoa treenaamassa. Menimme Canis-lehdestä otetun hyppytekniikkahässäkän. Inki meni sitä myös ja sen lisäksi keppikulmia, A-estettä ja slalomia. Aika kivasti meni, vaikka kentällä oli tänään KUUMA! Jestas, taisi olla eka lämmin lomapäivä.
Koksilla hyppy-putki-hyppy –hässäkkä pari kertaa. Sitten leikittiin kahden pallon leikkiä, ja kyllä se juoksikin. Nyt tuli jo paljon lähemmäksi eikä vain lällätellyt puomin takana. Antoi jo kiinni pienellä pakolla eikä tarvinnut mennä houkuttelemaan toimistoon. Kyllä tämä tästä. Varmaan.
Illalla kehäjuoksua molemmilla. Inkillä ok, Koksi vaan haisteli, niin annoin olla. Kokeillaan huomenna uudestaan.
Koksilla sivu/seuraa ja paikkamakuu illalla. Paikallaan olo on vaikeeta. Olen palannut takaisinpäin ja helpottanut paikkamakuuta. Nyt otettiin vaan parin sekunnin pätkiä. Sivulle maahan + paikka on vaikea, helpompi on kun olen sen edessä. Kokisiko asennon uhkaavaksi?
Huomenna alkaa tokon alkeiskurssi J Saa nähdä tuleeko siitäkin vain itkua ja hammastenkiristystä.
Torstaina Inkillä vain kevyet treenit ja sively/herättelyhoito 15 min per puoli. Lauantaina sitten kisat. Jos ne menee penkin alle, niin taidan luovuttaa.

Ei kommentteja: