Inki

19.8.2012

Inkin viimeiset agikisat

Oltiin koirien kanssa klo 8.15 ilmopisteessä Lähemäellä. Tein ensin Koksin kanssa vartin lenkin ja sitten Inkin kanssa. Lämppäesteillä oltiin myös.
Eka rata aivan täysi katastrofi. Alku oli tosi hankala: hyppy, pituus, 90 asteen käännös hypylle, 90 asteen käännös puomille. Pudotti ekan riman, missä mulla meni jo pasmat sekaisin enkä ehtinyt valssata pituuden jälkeen – koira kielsi hypyn. Hyppäsi viimein, puomi ok, putki, väärä keppien aloitus ja jätti vielä 2 pujottelematta. Keskeytin siihen.
Krista K. tuli katsomaan kisoja ekan radan jäkeen.
Toka rata oli UNELMA – luulin, että on nolla, mutta tuomari (Asko Jokinen) oli kuitenkin antanut kiellon yhdeltä hypyltä. Ihan syystä kyllä. Oltiin toisia!!! Hanne ja auskel Watti voittivat ja kolmansia olivat Tiina Bång ja Demo. Eiköhän tämä meidän kisaaminen ollut tässä. Palkinnoksi saatiin possunkorva, pallo, Dentastixejä (hauskaa, juuri eilen hypistelin niitä kaupassa) ja puolikas kisailmo. Tosi hyvällä fiiliksellä kaupan kautta ottamaan pariksi tunniksi aurinkoa ja nautiskelemaan Eeva-lehdestä ja amerikkalaisista pastilleista J 


Kuva: Eeva Pitkänen.

Kaksi vuotta sitten istuttamani tarhapäivänlilja kukkii vihdoin.

Samettiruusu on kiitollinen kukkija.






Ei kommentteja: