Inki

15.6.2012

Kroatialaisen tuomarin peloteltavana

Iltaisin ollaan jatkettu sivulletuloa, mihin olen lisännyt katsekontaktin + seuraa käskyn. Kunhan tämä alkaa olla vahva, siirrytään pikkuhiljaa seuramiseen. Myös paikallaoloa ollaan treenattu joka päivä. Kestää reilun sekunnin.
Tokokurssi alkaa heinäkuun alussa. Jipii!
Aamulla nauroin pihalla ääneen, kun käytin koirat vielä ulkona ennen kuin lähdin töihin. Pentu kyykkypissasi ja nuuskutteli. Siirtyi sitten käsinseisontaan ja siirsi takajalat yhdessä paketissa pissatun paikan ohi vasemmalle. Ai taivas, se on vaan niin hauska J
Iltapäivällä mennään Inkin kanssa Pitkäjärven Eläinklinikalle. Korvatulehdus. Sai Canfite-tippoja (viikon kuuri, aamuin illoin putsaus + tipat).
Illalla näyttelytreenit. Pentu jaksoi puoli tuntia, sitten väsähti totaalisesti. ”Kroatialaisella” tuomarilla vappuhattu, pitkä musta takki, mustat saappaat ja sateenvarjo. Eka lähestymisellä Koksi haukkui. Hyvä harjoitella tällaisia tilanteita. Tokaa kertaa unohdin treeninamit kotiin (ekan kerran ekalla kerralla). Kotona tajusin, että olin laittanut ne KÄSILAUKKUUN lähtiessä, vaikka mukaan lähti pikkureppu. Sillä lailla. Onneksi repussa oli jäljellä toinen namipötkö, minkä viimeksi hätäpäissäni ostin.
Iltapäivällä Kokkelsson yllätti. Olin nostanut pehmolelun keittiön tasolle. Eikös tämä hyväkäs saanut ponnistettua itsensä niin ylös, että sai sen suuhunsa. Jestas. Mitään ei voi enää jättää pöydillekään.

Ei kommentteja: