Inki

12.8.2012

Lällättelyä

Rämälään treenaamaan. Inkin kanssa keppien avokulmia, slalomia ja välistävetoja kuten torstain treeneissä. Pari kertaa A ja pituus pitkästä aikaa, mikä meni jopa hyvin. Pituudessa meillä on aina ollut ongelma. Inki ei joko hahmota sitä oikein tai ei aina pysty ponnistamaan riittävän pitkälle. En tiedä.
Koksin kanssa otettiin kosketusalustaa hallissa, oli oikein pätevä. Sitten ohjasin sen kerran putkeen, ja jätkä otti ritolat. Lällätteli vaan eikä antanut kiinni. Menin toimistoon piiloon, minne se tulikin kuikuilemaan. Nappasin sitä karvoista kiinni. Vein sen jo autolle, kun alkoi ottaa päähän. Marja ja Jonna tulivat treenaamaan. Jonna pyysi näyttämään miten se menee ja otettiin pari takaakiertoa ja putkea. Palkkasin patukalla, hyvin meni. Jonna poistui ja Koksi sai napattua patukan taskusta, ja taas se lällättely alkoi. Sain sen sitten viimein kiinni.
Tässä välissä Marja mittasi Koksin (kaksi sormea alle 35 cm, jee) ja katsoi hampaat, samoin Jonna. Pöydällä hampaiden katsominen sujui paljon paremmin kuin maassa, siinä pakitti.
Jonna ja Marja neuvoivat lällättelyyn kahden samanlaisen lelun leikin. Koksille heitetään pallo ja itse leikitään omalla pallolla. Kun tulee kohti, heitetään pallo koirasta POISPÄIN. Kun menee tavoittelemaan sitä ja jättää toisen (kun se ei mahdu suuhun), haetaan pallo ja taas tehdään itsestä mielenkiintoinen. Minä kuulemma kehun liian vähän ja lässytän eli muutan ääntäni kun yritän saada sitä kiinni. En ollut huomannut tuota itse. Joka tapauksessa väsytti itsensä tuolla leikillä. Lopuksi Jonna antoi sille keitettyä broilerin sydäntä. Tämä voisi olla viimeinen nami, millä sitten laitetaan remmi kaulaan. On tää vaikeeta, kun on tottunut paimeneen, mikä ei lähde viittä metriä kauemmaksi.
Illalla molemmilla kehäjuoksua. Inki alkaa saada ideasta taas kiinni. Koksilla pari hyvää pätkää, muuten haistelu vei voiton.

Ei kommentteja: