Inki

9.8.2012

Reikä matossa

Koksi teki reiän eteisen räsymattoon. Eipä tuo olekaan aiemmin tehnyt pahojaan. Varmaan ne kymmenet lelut, mitä se on saanut retuuttaa ja pureksia, ovat auttaneet siihen, että on jättänyt esimerkiksi huonekalut rauhaan. Inkille oli pentuna turha mitään pehmoleluja antaa, kun se suolisti ne muutamassa minuutissa. Ei sen puoleen, ei se kyllä oikeastaan mitään edes tuhonnut pienenä. Toista oli ekan koirani, edesmenneen Isan (Garon Isadora) kanssa. Kangassohvasta lähtien se tuhosi kaiken Ferro-kaverinsa kanssa. Siinä oli kyllä melkoinen kaksikko.
Nypin aamulla taas korvakarvoja. Irtoavat kerta kerralta paremmin. Putsasin korvat myös ja harjasin turkin läpi.
Lämpöä trooppiset 10 astetta.
Aamupäivällä kosketusalustaa eri huoneissa ja nojatuolin ja pianotuolin päällä. Toimii. Sivu-seuraa pari toistoa. Uutena mappi lattialle, tarkoitus saada siihen takatassut. Uteliaana kaverina yritti ensin avata mappia suullaan ja tassuillaan ja jotenkin onnistui kaivamaan sieltä punaisen kehänauhan (mappina koirien mappi). Tarjosi etutassuja mapille, mistä palkkasin, sitten mielenkiinto hyytyi.
Tänään tehtiin eka varsinainen lenkki, missä oli tekemisen meininki. Käveltiin uimarannalle ja takaisin tunnissa. Tähän asti lenkit ovat olleet puolen tunnin nuuskuttelulenkkejä.
SH veti illan treenit ja nuorikkonsa T oli leiponut mansikkakakun. H oli tehnyt kivan juoksuradan, missä oli isot estevälit. Slalomia isoilla esteväleillä pitää treenata.

Ei kommentteja: