Inki

8.8.2012

Uutta kuivamuonaa kokeilussa

Siirsin Inkin Golden Eagle Holistic Health Duck and oatmeal –ruokaan. Tähän asti se on syönyt Royal Caninin labbisruokaa. Inkille olen antanut tammikuusta 2012 asti puolet kuivamuonaa ja puolet jauhelihaa. Tuntuu voivan hyvin tällä dieetillä. Lisäksi se saa öljyjä, nivelaineita ja B-vitamiinia. Koksi on vastaavalla ruokavaliolla, mutta syö vielä Akanaa. Siirrän sen samaan kuivamuonaan kun Inkin jahka Akana-pussi on syöty loppuun.
Aamulla nypin Koksin korvakarvoja, leikkasin kynnet ja jatkoin eilen aloittamaani takkujen selvittämistä. Nytkö se takkukausi alkoi? Ei mitään kovin mukavaa puuhaa kummankaan mielestä. Iltapäivällä myös konetin naamaa, rintaa ja korvien alustaa. Pitää treenata tätä hommaa taas, kun meinaa mennä keskustelun puolelle.
Iltapäivällä tehtiin reilun puolen tunnin lenkki Koksin kanssa. Vähän alkaa onneksi vauhtia tulla, ettei mene pelkäksi haisteluksi. Inkin kanssa kolmen vartin lenkki. Ihan mukava, noin 20 asteen keli. Pari kertaa jyrähti, kun olin Inkin kanssa, mutta ei käynyt satamaan eikä onneksi ukkostamaan.
Illalla imuroin about miljoona ruohonkortta ja pesin lattiat. Keittiöön puhdas matto, samoin eteiseen. Eteisen matto ehti olla paikallaan tunnin ennen kuin kakara pissi sille. Kiitos.

Ei kommentteja: