Inki

17.9.2012

Peruskäännös ja pussi

Aamulla lenkki Inkin kanssa, sitten nurmikon ajelu ja yhden puskan alasleikkaus. Aikaa meni pihalla 2,5 tuntia. Sitten kamat kasaan ja hallille, missä oli treffit klo 15 Eevan ja Tuijan kanssa. Olin siellä klo 14. Laitoin Koksin valjaisiin ja treenattiin hyppyjä ilman rimoja käsi kaukana ja lähellä. Yritettiin myös pimeää putkikulmaa. Ei halua mennä putkeen,  kun on hihna perässä eikä pääse karkaamaan. Mutta ei myöskään karannut kertaakaan. Jes. Hyvin oli kuulolla. Mentiin myös sylkkäriä ja poispäinkäännöstä – onnistuivat hyvin.
Eevan kanssa 2 hyppyä rimoilla (riman toinen pää maassa ja toinen tukipuun päällä, korkeutta n. 5 cm) ja siitä putkeen. Ekalla hyppäsi ekan hypyn, ohitti tokan ja meni putkeen sittenkin. Tokalla onnistui hyvin. Tämä molemmin puolin.
Seuraavana peruskäännös. Palkka siivekkeen viereen. Tavoitteena lähellä siivekettä tapahtuva käännös. Onnistui.
Uutena esteenä pussi. Eeva piti alussa pussia auki ja sitä oli keritty lyhyemmäksi. Ei uskaltanut mennä. Minä menin pitämään pussia auki. Sittenkin oli vaikeaa. Lopulta onnistui ja tuli ihan reippaasti noin viidennellä kerralla. Kyllä se tästä. Top on kuulemma mennyt itsekseen pussia, ja nytkin se meni kuin vanha tekijä.
Top teki treenit ulkokentällä, me oltiin sisällä.
Hyvä mieli tuli treenistä.
Treenien jälkeen ruokakauppaa ja sitten Sirkku ja Elli kävivät vierailulla. Ellillä ilmeisesti juoksu alkamassa, kun Koksi oli kovin kiinnostunut neidistä.

Ei kommentteja: