Inki

20.9.2012

Tokohyppytreeniä kotona

Jipii, ei treenejä tänään. Vähän alkaa tuo ajaminen puuduttaa. Graanilla olisi ollut mätsäri, mutta vettä tuli niin kamalasti, että ei ollut mitään mielenkiintoa lähteä. En tosin ollut ajatellutkaan osallistua, mutta hyvään harjoitustahan se olisi ollut. Joskus on vaan pakko saada vain ollakin.
Tassun ja Tarvikkeen tilaus oli tosin tullut postiin (10 m jälkiliina, purulelu, heitettävä narupallo ja lötkölelu), joten jouduin kiepauttamaan sinne kuitenkin. Minimitilaus oli 20 euroa. Liina maksoi vain 8 e, joten nuo muut härpäkkeet piti tilata sen takia. Lötkö olikin toooosi pieni, mutta kaipa se esim. autossa menee viihdykkeenä. Narupallo on hyvä, koska nykyinen haisee aivan järkyttävälle ja se lensikin roskiin saman tien.
Illalla viritin Mariannen laatikkotsydeemin vihreän putken kahden tuolin väliin tokohypyksi. Kolmeen otteeseen treenattiin tätä naksulla. Pari kertaa pudotti putken vahingossa, ja vähän säikähti räminää. Sen jälkeen menikin aikaa että hyppäsi yli. Muutamia onnistuneita suorituksia saatiin. Ei ole helppo juttu ollenkaan.

Ei kommentteja: