Inki

19.9.2013

Dobolla kierros vastapäivään

Tänään jatkettiin eilen aloitettuja, päivittäisiä takajalkojen venytyksiä. Oikea takajalka oli selkeästi jäykempi ja hankalampi venytettävä tänään. Hieroin ensin molemmat reidet ja tein 10 venytystä molemmille takajaloille. Venyteltiin  myös lapojen seutua etutassut dobo-pallon päällä. Viimeiseksi tehtiin vielä kylkivenytykset namin perässä.

Dobolla tehtiin seuraavaa:
- kumarrus + seisominen pallolla: viitisen toistoa, hieman piti sormella muistuttaa vatsan alta ylösnoustessa, että ylös asti pitää punnertaa, muuten hyviä suorituksia
- pallolla kääntyminen 360 astetta seisten: vastapäivään pyöriminen meni jo paljon vauhdikkaammin kuin tähän asti. Tänään Koksi kääntyi ensimmäistä kertaa koko kierroksen vastapäivään. Tätä jumpattiin, sananmukaisesti, pitkään, varmaan 5 minuuttia, mutta lopulta se uskaltautui tekemään koko kierroksen. Jes!
- pallon kierittäminen eteenpäin: Koksi asetti etutassunsa itse pallolle ja lähti kierittämään sitä eteenpäin. Rohkaisin tähän houkuttelemalla sitä liikkumaan namin perässä. Hauska pieni eläin.

Tokon saralla harjoiteltiin hypyn takana seisomista odota-käskyllä ja sitä, että pääsisin sen viereen ilman että koira väistää. Kylläpä oli vaikeaa. Tehtiin ehkä 10 epäonnistunutta ja 2 onnistunutta suoritusta, missä koira pysyi täysin paikallaan tullessani noin 10 sentin päähän siitä.

Harjoiteltiin myös luoksetulon paikallaan pysymistä. Pyysin koiran perusasentoon, jätin sen odota-käskyllä ja siirryin muutaman metrin päähän. Palasin palkkaamaan pysymisestä 3 kertaa ja vapautin siihen.

Ei kommentteja: