Inki

22.9.2013

Sunnuntaiaktiviteetteja

Torstaista eteenpäin ollaan jatkettu takajalkojen venyttelyjä ja hierontaa. Venyttely on vieläkin hyvin hankalaa, mutta tänään Koksi selkeästi rentoutui  ensimmäistä kertaa, kun hieroin sen jalkoja. Silmät vaan lupsuivat.

Tänään doboiltiin kahteen otteeseen, aamulla ennen pesua ja uudestaan vielä illalla. Ohjelmaan kuului pallolla kääntyminen vasta- ja myötäpäivään (vastapäivä menee nyt jo melkein yhtä hyvin kuin toiseen suuntaan, todella nopeasti on koira edistynyt tässä), kumartaminen + seisomaan nouseminen ja uutena juttuna pallon kuljettaminen eteenpäin etutassujen varassa. Viimeksimainitussa vaikeinta oli saada takatassut pysymään maassa. Koksi olisi ihan väkisin noussut pallolle.

Tokossa olemme tällä viikolla treenanneet tokohypyn takana seisomista, paikallaan pysymistä luoksetulossa (olen ottanut tätä sekä varsinaisella luoksetulolla että ilman), seuraamisesta pysähtymistä ja maahan menoa ja maahan-istu -komboa siirtyen itse aavistuksen kauemmaksi. Tällä hetkellä olen ehkä 40 cm:n päässä. Maahanmeno on ok, tosin hidas, mutta istumaan nousemisessa tarvitaan todella vahvaa vartaloapua.

Pesuhässäkkään meni tällä kertaa vain 2 tuntia - sehän oli yhtä juhlaa verrattuna siihen, että parhaimmillaan hommaan on saatu kulumaan kuusikin tuntia. Kuivauksen jälkeen puin koiralle kurapuvun ja lähdimme pitkälle lenkille. Välillä ripsutteli vettä, mutta ilma oli muuten mukava.

Ei kommentteja: