Inki

17.4.2012

Koirat yksin kotona

Eka päivä, kun koirat jäävät yksin kotiin. Koksi ei olisi millään jäänyt kodinhoitohuoneeseen; pyrki vain pois. Sylissä ollessa vain yritti ripustautua. Jäi itkemään. On tämä aika kamalaa.
Aamut on aika järkkyjä, kun pissattamiseen menee yli vartti per keikka. Pentu teki tänään heti pissat, mutta kakkojen tekemiseen meni sitten reilusti aikaa. Eka kerralla Inki ei suostunut tekemään mitään. Toisella kierroksella pentu ei tehnyt mitään, mutta Inki pitkin hampain kakki ja sitten pissikin. Huoh. Tähänkin meni reilut 10 minsaa.
Aamu jatkui auton ikkunoiden raapimisella, kun en tajunnut laittaa sitä eilen halliin. Pakkasta oli 3 astetta.
Kotona oli hiljaista, kun avasin oven! Koksi alkoi ääntelehtiä, kun kuulin, että juttelin Inkille. En huomioinut Koksia 10 minuuttiin oikeastaan mitenkään. Annoin sille vähän ruokaa, laitoin sen takaisin khh ja lähdin Inkin kanssa kevään ekalle juoksulenkille. Oli ihana juosta pitkästä aikaa! Vähän tuuli vain, ja se kävi korviin.
Silppusin illalla kinkkua ja aloitettiin konetyötreeni. Laitoin koneen käyntiin, kävin istumaan lattialle (työhuoneessa ei ole lämmöt päällä, joten en ottanut trimmipöydällä näitä harjoituksia) ja laitoin trimmauskoneen käyntiin.  Ensin vähän pakoili sitä, mutta laitoin sitten koneen päälle kinkkupaloja, mitkä Koksi söi. Sama metodi siis kuin pölynimurin kanssa. Edettiin pikkuhiljaa. Yritin välillä trimmailla. Lopulta antoi jo muutaman kerran ajaa naamaansa! Kaula tuottaa ongelmia. Tähän meni puolisen tuntia + terän putsausaika.
Otettiin vielä myöhemmin maahanmenoa. Itse istumassa khh:ssa, koukistin vähän jalkaa, koira ryömii ali ja kun on makaavassa asennossa, naksu + palkka. Näitä pari-kolmekymmentä toistoa. Ei meinannut jalka pysyä itsellä ylhäällä sen vertaa juoksulenkin takia! Näitä pitää jatkaa huomenna.
Otettava treeniin myös kylkiasento, jotta saan harjaus- ja kuivaussessiot kivemmiksi.

Ei kommentteja: