Inki

3.4.2012

Kontaktia ja näyttelypönötystä

Hyvin valvotun yön jälkeen (pentu vikisi kovasti puoli kolmen aikaan) alkoi pissa- ja aamiaisrumba, mihin meni tänäänkin 45 min. Lupaavaa ensi viikkoa ajatellen.
Otti hienosti oma-aloitteisesti kontaktia ennen ruuan antamista!
Yöllä myös korjasin keittiön matolta kahdet kakat. Hurraa, se kakkii sittenkin!
Aamuruoaksi kasvattajan antamaa Royal Canin Starteria kourallinen, n. ruokalusikallinen puuroa, kermaviiliä ja hieman palvikinkkua. Söi reippaasti noin puolet annoksesta.
Jatkettiin kontaktiharjoituksia aamulla x 15. Rakensin kahdesta kevyestä pakasterasiasta ja kannesta tornin, mikä on tarkoitus saada nurin. Klikkailin sen katsomisesta viitisen kertaa. Treenejä haittasi Inkin haukkuminen.
Kontaktitreenejä jatkettiin. Sain myös harjattua sen sylissäni pennun ollessa väsynyt. Myös näyttelypönötystreeni onnistui pöydällä.
Iltapäivällä käveltiin naapuriin parisataa metriä. Kiipesi lumipenkan päälle, mistä nostin sen pois, ettei se taita niskojaan. Kävely oli hiiiidasta. Lisäksi satoi lunta aivan kamalasti ja oli hurja tuuli eli ei tosiaan mikään hyvä ulkoilukeli. Reippaasti käveli kuitenkin, vaikka aikaa menikin ja oli kylmä.
Yksinolotreeniä 30 min, kun kävin Inkin kanssa lenkillä.
Illalla ajoin Tuukkalan ABC:lle kokoukseen. Meille oli varattu kabinetti, minne sai viedä koiran, joten Koksi oli mukana. Hienosti nukkui sylissä 1,5 tuntia. Odotti kotiin asti, että tekee pissat JA kakat sisälle. No, hyvä että ei tehnyt boksiin.
Koksi ja Kroksi.
Tukka silmillä.

Ei kommentteja: