Inki

11.11.2012

Jyväskylän kv:sta tuomisina JUK2 + SA

Kello oli soimassa neljältä. Homman mielekkyys kävi kerran mielessä, mutta jätimme belgille maksapasteijalla täytetyn kongin ja luun järsittäviksi ja pakkasimme itsemme ja juniorin autoon. Starttasimme kuudelta sumuiseen ja pimeään aamuun.

Olimme perillä Paviljongissa klo 8. Parkkitalossa oli vielä ruhtinaallisesti tilaa. Tilanne oli poislähtiessä aivan toinen.

Ennen kehää tehtiin vielä viimeiset silaukset turkkiin, ja sitten päästiinkin jo kehään. Tänään tuomarina oli australialainen Erin Brown. Koksin kanssa kehässä oli kaksi muuta junnu-urosta, joista toinen oli samasta kennelistä kuin Koksi. Koksi ravasi hetkittäin oikein hyvin, mutta onhan tuossa vielä hurjasti parantamisen varaa. Pöydällä oloakin pitää vielä treenata, jotta saadaan pienetkin pakittelut pois.

Tuomari näytti pitävän Koksista ja sijoitti sen toiseksi ja antoi SA:n. Jatkettiin siis vielä paras uros -kehään, mutta siellä emme enää pärjänneet.

Erin Brown kohteli koiria mielestäni kauniisti, ja jutteli niille pöydällä, mutta oli melko tiukka arvosteluissaan. Esimerkiksi kääpiövillojen pentuluokassa oli 4 narttua, mistä yksikään ei saanut KP:tä.

Tässä arvostelu:

"Pleasing head & expression. Good head proportions. Correct eyshape & bite. Neck flows into well placed shoulders. Good body proportions. Reasonably well angulated behind but lacks muscle tone. Good tail carriage. Moves well in front but too close behind." JUK2 SA

Ei hassummin ekaksi viralliseksi näyttelyksi.


Tarjolla olisi broilerin sydäntä.

Ei kommentteja: