Inki

21.11.2012

Patsastelua näyttelytreeneissä

Päivä aloitettiin sivuaskeltreeneillä. Perusasennon suoruuteen kiinnitän ekstrahuomiota enkä palkkaa kuin omat kriteerini täyttävistä suorituksista. Jostain syystä tällä hetkellä siirtymät vasemmalle ovat helpompia. Koksi ei nähtävästi vielä täysin ymmärrä mitä siltä odotetaan oikealle siirtymisessä.

Illalla oltiin taas näyttelytreeneissä. Treenattiin ravaamista isommalla joukolla, pareittain ja yksin. Välillä tietysti koiran kopelointia pöydällä ja esittämistä lattialla. Edelleen Koksin etujalkojen asentoa saa korjata monta kertaa, kun se kääntää itseään mutkalle aina kun jotain mielenkiintoisempaa tapahtuu. Syyksi kelpaa kaikki: ohi menevä koira, toisen koiran haukahdus, mikä vain, mikä antaa syyn kääntää päätä patsastelusta. Asettelu täytyy nyt ottaa tehotreeniin.

Sivuaskeltreeniä otin näyttelytreenauksen lomassa, ja hyvin sujui vieraassakin paikassa.

Kotona vielä yksi lyhyt sivuaskelharjoittelu, seuraamistreeni ilman namia (edelleen vain 2 askelta menee ok) ja paikkamakuuta härkinnän kera. Tässä jouduin palauttamaan 3 kertaa paikalleen, minkä jälkeen saatiin 2 onnistunutta suoritusta.

Hurja ja kurja keli jatkuu. Lämpöä tänään 8 astetta. Päivällä tihkutti kevyesti. Tuntuu siltä, että sää alkoi tällaisena viime keväänä eikä juurikaan ole siitä muuttunut. Treenipaikassa muurahainen oli herännyt talviuniltaan. Se vipelsi ympäriinsä koirien lähellä niiden ollessa komennettuna seisomaan paikallaan ihan kuin härnätäkseen.

Ei kommentteja: