Inki

30.3.2013

Aurinkoista lankalauantaita!

Aamuyöstä Koksi oksensi vähän mahanesteitä, mutta ei ollut yhtään kipeän oloinen ja söikin normaalia reippaammin. Aamupäivällä tehtiin ihana kevätauringon lämmittämä lenkki. Ulkona olisi viihtynyt vaikka kuinka kauan, mutta ei auttanut, turkinhoito kutsui.

Aamulenkillä nautimme upean aurinkoisesta säästä.
Takkujen selvittely sujui tänään normaalia helpommin ja hommaan meni vain 1,5 tuntia. Itse trimmauskin pesuineen meni yllättävän kivuttomasti. Koksia kuivatessa K. sanoi sen menevän normaalia sutjakammin. Turkin laadun on täytynyt muuttua, sillä se oli kuulemma myös helpompi leikata kun se ei paennut saksien alta. Lopputulos oli hieno: turkki oli oikeasti aivan eri näköinen kuin aikaisemmin, paksu ja tasainen aikuisen koiran turkki. Vielä en uskalla tuulettaa, mutta ehkä pahin takkukausi on ohi.

Huomisessa Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttelyssä meillä onkin ilo saada mukaan oma trimmaaja. K. lupasi myös esittää Koksin, ja vieläpä ottaa siitä kuvia kehien jälkeen.

Iltaruoankin Koksi söi reippaasti, joten vatsatauti näyttää voitetulta.
Herätys siis aamulla anivarhain kiitos idioottimaisen kesäaikaan siirtymisen, kamat autoon ja kokka kohti Etelä-Karjalaa.Ei kommentteja: