Inki

29.3.2013

Voihan oksu

Heräsin aamulla siihen, että koira oksentaa. Sama meno jatkui koko aamupäivän. Olin ajatellut, että teemme aamulla pitkän lenkin ja ehkä pienen kierroksen MPKY:n mätsärissä. Suunnitelmat menivät siltä osin uusiksi. Koksi nukkui koko päivän ja alkoi virota vasta joskus iltapäivällä. Otettiin sitten iisisti koko päivä. Illansuussa vähän tokoiltiin ja otettiin vauhtiluoksetuloa, perusasentoa ja paikkamakuuta.

Mulla ei ole mitään käsitystä siitä, mistä oksentelu johtuu. Mitään kummallista se ei ole syönyt. Hoidossahan se oli alkuviikosta kolme päivää, ja voi olla, että siellä on joku vatsavaivainen ollut. Eipä tuo kovin vaaralliselta vaikuttanut, mitä nyt veti miehen etelän veteläksi.

Turkin siistiminen jatkui tänään. Jaoin konetyöt kahdelle päivälle. Eilen konetin naaman ja tänään tassut. Tassukarvoja en ole leikannut pariin viikkoon, ja aika tursakkeeksi ne olivatkin päässeet. Käytiin taas tahtojen taistelua etutassujen kanssa. Miten se jaksaa vieläkin tapella vastaan? Hommaan meni tänään tunti. TUNTI! No okei, tein normaalia tarkempaa työtä tulevan näyttelyn takia, mutta silti. Huomenna setvitään turkki, pestään ja leikataan.

Ei kommentteja: