Inki

21.10.2012

Ekassa mätsärissä


Käytiin pyörähtämässä Suur-Savon kennelpiirin nuorisotyön järjestämässä mätsärissä. Paikkana oli Karjaportin vanhat tilat, samat missä treenattiin keskiviikkona näyttelyitä varten, joten sikäli paikka oli myös Koksille tuttu.

Koiria oli paikalla melkoinen määrä, pieniä pentujakin kolmisenkymmentä. Ensin arvosteltiin lapsi+koira -kehä ja junior handlerit, ja sen jälkeen kakkoskehässä pienet pennut. En ole koskaan aiemmin ollut mätsärissä, mutta ihan hyvinhän tuo meni. Koksin esiintymisessä tosin oli suuria puutteita eikä se kovin monta hyvää raviaskelta ottanut, mutta tuomari (Tenho Pulkkinen) ilmeisesti piti koirasta, koska loppupeleissä se oli pienten pentujen PUN3. Palkinnoksi tuli oikein ruusuke, koiranruokaa ja lelu. Kiire tulee saada ravaaminen kuntoon ennen ekaa virallista näyttelyä 11.11.

Oikein oli kivasti järjestetty tapahtuma, ja erinomaista treeniä näyttelyitä varten. Erityisen hienoa oli se, että kehät olivat sisätiloissa. Aamulla tuli taas vettä kuin saavista kaataen. Vaikka sade klo 11 aikoihin lakkasikin, olisi ulkonäyttely vetänyt varmasti huomattavasti vähemmän osallistujia.

Ei kommentteja: