Inki

13.10.2012

Terveisiä Mörön Marilta

Aamulla opettelin käyttämään uutta luuria. Ihan mukavan oloinen kapistus tuo Lumia, kunhan vain pääsee sinuiksi sen kanssa.

Koirien lenkkien jälkeen pesin auton viimeistä kertaa tänä syksynä ennen kuin laitoin painepesurin talviteloille. Alkoi jo näppejä kylmätä, eikä ihme, sillä eihän lämpötilakaan viittä astetta korkeampi ollut. Harkitsin nurmikon ajamista ja lehtien möyhentämistä, mutta puissa oli vielä niin paljon lehtiä, että jätän sen ensi viikonloppuun. Karmeimmat sääennusteet povaavat kyllä jo ensilunta tulevalle viikolle, mutta sinnepähän jäävät lumen alle lehdet.

Puutarhahommista vielä sen verran, että torstaina tuli Mari Möröltä kukkien siemeniä, mitä hän oli luvannut toimittaa kaikille yhteystietonsa jättäneille Avoimet puutarhat -tapahtumassa elokuun lopussa. Kirjekuoressa oli Mörönperän unikkosekoitus sekä kaukaasiankirahvikukan, kellokärhön ja akileijojen siemeniä. Lähetys ilahdutti mieltä kovasti!

Mörönperän perhosia loppukesällä 2012.

Mörönperän musta lilja.
Iltapäivällä leikittiin Inkin kanssa vetoleikkejä ja Koksin kanssa kahden lelun leikkiä. Ekaa kertaa se tuli kutsuessa iloisesti sisälle muitta mutkitta, kun otin molemmat pallot haltuuni. Jes.

Illalla treenailtiin vielä 2onoffia, mikä alkaa sujua jo varsin hyvin. Paloitellessani lisää nameja oli Koksi asetellut takatassunsa tyynylle ja etutassut maahan odotellen siinä palkkaansa. Otettiin myös istu-maahan- sekä paikkamakuutreeniä.

Ei kommentteja: