Inki

2.10.2012

Inki hierojalla ja Koksi aksaamassa ja leikkimässä

Aamulla Inkin kanssa hierojalle. Edellisestä kerrasta oli aikaa 6 viikkoa. Se ajoittui viikkoa ennen viimeisiksi jääneitä agilitykisoja. Treenattu ollaan edelleen, mutta aktiivinen kisaura on ainakin näillä näkymin taaksejäänyttä aikaa. Kotikisoissa saatetaan jatkossa kisata.

Samalla reissulla käytiin Koksin kanssa ottamassa hallilla sylkkäriä ja takaakiertoja sekä u-putken kautta kahden hypyn sarjaa. Rimat ovat edelleen noin 5 cm:ssä tai oikeammin riman toinen pää on maassa ja toinen pää lepää siivekkeen alaosan päällä. Maahan en niitä halua laittaa ettei koira vahingossa astu pyöreän riman päälle ja taita tassuaan. Koira oli kivasti kuulolla.

Illalla oli viimeinen Leikkikoulusessio. Tänään olikin leikkiä koko tunti. Alussa otettiin pariin kertaan luoksetulo, ja opeteltiin koiran oikeaa palkkaamista lelulla. Tämän jälkeen siirryttiin halliin, missä jatkettiin koirien leikittämistä. Otettiin myös seuraamista ilman hihnaa, ja kas, kaikilta se onnistui paremmin kuin hihnasta paniikinomaisesti koiraa tempoen. Lopuksi pentuhepulit kahden ison ja kahden pienen pennun leikkiessä keskenään hallissa. Hauskaa oli kaikilla, ei vähiten koirien omistajilla.

Ei kommentteja: