Inki

7.10.2012

Koksi ROP-pentu Tuuloksessa

Tuuloksen ryhmänäyttelyssä oli tänään 2 urosta pentuluokassa. Tällä kertaa tuomari, Saija Juutilainen, oli meille suosiollinen ja Koksi sai kp:n ja oli ROP-pentu. Tässä arvostelu:

"8 kk. Hyvin kaunis, tasapainoisesti kehittynyt. Oikealinjainen, kaunisryhtinen pentu. Erinomainen pitkä rintakehä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Luonnollisesti vielä löysyyttä etuosassa. Tyylikäs, urosmainen pää. Kauniit, tummat silmät. Aavistus poskia. Hieno häntä. Hyvät, leveät reidet. Lupaava, hyvin hoidettu karvapeite. Liikkuu kauniilla, ulottuvalla askeleella ja halutessaan oikealla ryhdillä."

Hajut olivat taas viedä mennessään, ja kehässä nuuskuteltiin tänäänkin. Paremmin pentu esiintyi kuitenkin tänään kuin ekassa näyttelyssä kuukausi takaperin.

Näyttelypaikkana Tuulos oli ihan ok. Kyseessähän on Kauppakeskus Tuulosen parkkihalli. Paikka oli melko hämärä ja hyvin meluisa, mutta siisti ja parkkihalliksi oikein hyvä paikka missikisoille. Kehiä ei oltu matotettu, mutta ainakaan pikkukoirat eivät näyttäneet liukastelevan.

Toriparkissa treenaaminen oli taatusti suureksi avuksi. Itse paikkaa koira ei aristellut, mutta se olisi ehdottomasti halunnut moikata erityisesti viereisessä kehässä olleet nöffit.

Peten Koiratarvikkeen pyörällinen trimmauspöytä oli tänään ensitestissä. Parkkipaikka ei näyttelyasettajille ollut kauppakeskuksen asfaltoitu parkki, vaan viereinen sepeliparkki. Tämän vuoksi viritin häkin alustan päälle ja kävin kuskaamassa yhdistelmän parkkihalliin. Kevyet kuormaliinat, mitkä olen aikoinaan hankkinut Inkin ruututreeniä varten, osoittautuivat nopeaksi tavaksi sitoa häkki alustaan. Vasta sen jälkeen hain Koksin autosta.

Trimmauspöydällä oli hyvä harjata koiraa, koska pöydän pinta on oikeasti luistamaton. Häkinsuojuksena käytin toistaiseksi pyyhettä, kun en ole sopivaa suojusta vielä mistään löytänyt. Poislähtiessä vein Koksin autolle häkissä eikä siinä ollut sen suurempia ongelmia. Pyörät eivät superhyvin sepelillä tietenkään pyörineet, mutta ihan kohtuullisesti kuitenkin. Kaiken kaikkiaan olen oikein tyytyväinen ostokseeni, sekä pöydän että kevytmetallihäkin. Soivia pelejä molemmat.

Joko lähdetään?
Tukka tötteröllä.

Ei kommentteja: