Inki

15.6.2013

Cacib-tili auki

Kävimme pyörähtämässä Kotkan kv-näyttelyssä. Sertiä ei tullut vieläkään, mutta cacib-tili aukesi vara-cacibin myötä, sillä cacibin saaja on jo vahvistettu kv. muotovalio. Tässä tulos:

NUO ERI NUK1 SA PU3 VASERT VARACA

Tuomarina oli hollantilainen Pamela Runderkamp. Arvostelu:

"16 months. Excellent type. Needs to learn table manners. Masculine well-formed head. Nice ears. Scissor bite. Nice topline. Body ok. Lovely coat. Moves well. Friendly temperament."

Täytyy oppia pöytätapoja. Hih. Oli hieman pakittanut pöydällä, kertoi handlerina toiminut Katja. Itse en tätä nähnyt, kun lymysin taas hieman kauempana kehästä. Muuten Koksi esiintyi hyvin. Harmittavasti jäi serti taas saamatta. PU1 oli multi ch Polosport Run Forrest Run, PU2 + sert Equerry's Egobooster, PU3 Koksi ja PU4 Miniwin's Choco Holic. Viides uros, Negradella's Effective, taisi saada EH:n. Muruva-kääpiöitä oli tänään ilmoitettu vain 9.

Näyttelypaikalla, isohkolla hiekkakentällä, oli aivan järkyttävä tuuli koko päivän. Toy-villakoirien aikana villakoirakehän kehäsihteeri kaatui tuulen voimasta. Onneksi ei näkynyt käyvän huonommin. Viime viikonlopun Tuurin näyttelyssä ollut trombihan lennätti Findogsin kojun myyjää ympäriinsä. Tuuli vaikeutti turkin tasoittamista, sillä vaikka olimme näyttelypaikalla jo klo 9 (kehän arvioitu alkamisaika oli klo 12, mutta todellisuudessa arvostelu alkoi lähempänä klo 13), kaikki lähellä olevat telttapaikat olivat jo menneet. Pystytimme leirin kehän laidalle, ja tasoittelu tapahtui siten, että minä pitelin sateenvarjoa tuulensuojana. Luovuimme tästä virityksestä sontikan mentyä nurinniskoin kaksi kertaa. Tasoittelu oli itse asiassa varsin turhaa, sillä tuuli tuiversi turkkia niin paljon, että ei siinä paljon puunaamiset näkyneet.

Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen päivän saldoon. Nyt metsästämään puuttuvaa kolmea cacibia. Ja niitä sertejä.



Ei kommentteja: