Inki

28.6.2013

Ekat agitreenit uudessa hallissa

Tänään oli ensimmäiset ohjatut agitreenit uudessa hallissa. Jestas se alusta (tekonurmi, jossa pohjalla hiekka ja täytteenä kumirouhe) on IHANA! Joustava ja luistamaton ja kertakaikkisen täydellinen.

Paikalla oli tänään 4 koirakkoa. Hallissa oli valmiina, kuten on nykyisin aina, valmis rata, tällä kertaa ymmärtääkseni kolmosluokan rata. Mentiin sitä pätkissä. Kaikenlaista pyöritystä radalla oli mukaan lukien takaakiertoja, eteenmenoja ja putkeen lähetyksiä.

Meillä on ollut 6 viikon tauko agin ohjatuista treeneistä. Viimeksi ollaan käyty 16.5. Koksihan meni oikein mukavasti. Useita kertoja se lähti juoksentelemaan omiaan kesken ohjauksen, jos ohjasin sitä lepsusti eikä se tiennyt mihin oli tarkoitus mennä, mutta joka kerta se tuli iloisesti juosten takaisin kutsusta.

Jokainen koirakko treenasi 4 tai 5 kertaa. Olin aivan supertyytyväinen siihen, että Koksi oli hyvin kuulolla, suoritti useita esteitä peräjälkeen kun vain ymmärsin ohjata kunnolla eikä lähtenyt rallattelemaan omiaan. Se ei myöskään varastanut lähdöstä kertaakaan, oli erehtymätön takaakierroissa ja oli vain jotenkin reipas ja innokas tekemään hommia. Kylläpä tulikin hyvä mieli.

Ei kommentteja: