Inki

4.2.2013

(perus)Asentooo

Viikonloppuna aloitettiin perusasennon ja lelusta luopumisen tehotreenit. Pari kertaa päivässä ollaan molempia treenattu, ja maanantaina molemmat sujuivat jo huomattavasti paremmin. Polven alapuolelle ulottuva kylpytakki ei muuten ole paras treenivaate, sillä helma heiluu melkoisen häiritsevästi koiran kuonon korkeudella. Koira selvästi väisti sitä jääden istumaan noin kymmenen sentin päähän oikeasta paikasta. Ajatella.

Hampaiden päivittäinen peseminen on jatkunut jo reilun kuukauden. Kahtena päivänä olen unohtanut ne pestä, mutta muuten olen huolehtinut suuhygienista esimerkillisen hyvin. Koira suorittaa pikaisen paikalta poistumisen heti kun se näkee, että otan hammasharjan esille. Hampaiden sisäpintojen harjaaminen on Koksin mielestä erityisen vastenmielistä. Ja niin kuin minä yritän tehdä siitä mukavaa. Kanahammastahnat ja kaikki.

Syöminen on ollut taas vähän sitä ja tätä. Viime viikollahan junnu söi hyvin keskiviikkoiltana ja torstaiaamuna. Seuraavan kerran ruoka maistuikin vasta maanantai-iltana, jolloin se söi liki 100 grammaa paistettua jauhelihaa ja reilun kourallisen kuivamuonaa pihalle viskeltynä. Yleensä käy niin, että kun se syö illalla hyvin, niin seuraavana aamuna ei uppoa mikään. Aamullahan tuon näkee.

Ei kommentteja: