Inki

2.2.2013

Slalomia ja shampoopesua

Pitkästä aikaa lähdettiin treenaamaan lauantaiaamuna hallille. Pakkasta oli hyvin maltilliset -3 astetta, joten ei tarvinnut pelätä sormien irtoamista. Mukana menossa oli Lempi-täti ja Nedi.

Valmiilla radalla treenattiin slalomia, takaakiertoja ja putkea. Eka sessio sujui oikein hyvin, mutta toisella alkoi taas nuuskuttelu kiinnostaa. Pitää jatkossa pitää treenisessiot vieläkin lyhyempinä tai ainakin tihennettävä palkkausta. Tänään olivat rimat ekaa kertaa toiseksi alimmassa kannattimessa, kun tähän asti ne ovat olleet alimmassa. Yksi rima tuli alas aivan alussa, mutta sen jälkeen ei mitään ongelmaa. Pitää alkaa kiinnittää huomiota hyppytekniikkaan, ettei koira vaan ala hypätä turhan korkealle.

Haettiin paikallisesta lemmikkitarvikeliikkeestä noutokapula. Liikkeessä sattui asioimaan samaan aikaan tokokoutsi, joka lupasi neuvoa miten päästään noudon alkuun. En ole itse oikein uskaltanut aloittaa koko hommaa, etten pilaa osaamattomuuttani koko noutoa.

Iltapäivällä oli vuorossa turkin aukiharjaus ja pesu. Viime pesusta olikin aikaa kaksi viikkoa. Nyt takkujen poistoon ei mennyt kuin 45 minuuttia, kun pahimmillaan olen viettänyt harjan varressa neljäkin tuntia. Ehkä takkukauden loppu häämöttää?

Illalla otettiin sivulle tulo tehokertaukseen. Inkin sairastuminen ja poismeno on on vähentänyt treeni-intoa todella selvästi, ja sen on kyllä huomannut ohjatuissa treeneissä. Muistuteltiin myös mielíin luovuttamista. Leulusta luopuminen taisi olla yksi ensimmäisistä jutuista, mitä Koksille opetin, mutta se on jäänyt täysin unholaan, ja treeneissä ollaan menty typerällä kiskon_lelun_koiran_nielusta -metodilla. Nämä on saatava kuntoon pikimmiten.

Syöminen on taas ollut sitä ja tätä tällä viikolla. Keskiviikkoiltana ja torstaiaamuna koira söi hyvin, mutta muutoin on homma ollut taas aikamoista närppimistä. Paino on onneksi sentään 5,1 kiloa, joten ei se mahdottomasti ole tippunut.

Ei kommentteja: