Inki

9.2.2013

Hyppyneliö ja paikkamakuu


Aksatreeneissä otin hyppyneliössä välistävetoja ja takaakiertoja. Eka rundi myötäpäivään meni hyvällä sykkeellä, mutta vastapäivään mennessä alkoi taas maton haistelu kiinnostaa. Saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksia. Treenattiin myös takanaleikkausta, mikä on mulle itselleni erittäin vaikea ollut aina. Se meni kohtalaisesti, mutta kaipaa paljon harjoitusta.

Paikkamakuuta kokeilin nyt hallilla. Häiriönä oli treenikaveri ja hänen toimistossa oleva koiransa. Ensimmäinen yritys kaatui koiran nousemiseen typerästä syystä: kohensin pipoani. Koira takaisin alkuasentoon ja uusi yritys. Puolisen minuuttia otin kestoksi, koska häiriö oli vielä vähän liikaa ja Koksi olisi ehdottomasti halunnut mennä moikkaamaan toista koiraa. Ihan kelpo suoritus.

Iltapäivä hurahti kynsien leikkauksen, konetuksen, takkujen setvimisen, pesun ja kuivauksen merkeissä. Tällä kertaa hommaan meni 3,5 tuntia. Turkki on jo selkeästi parempi. Viikossa se oli päässyt takkuuntumaan jonkin verran, mutta yllättävän vähän siihen verrattuna, että koira on juossut umpihangessa useita kertoja päivässä koko viikon. Turkki on näin päässyt kastumaan, kuivuessaan se kihartuu, ja kas, takku on valmis. Nyt selvitin takkuja ehkä tunnin verran ennen pesua, mikä ei ole ihan mahdoton aika.

Ei kommentteja: