Inki

3.1.2013

Kone laulaa

Heti töistä palattuani konetin Koksin lauantaina olevaa mätsäriä silmälläpitäen. Se sujui melko mukavasti vaikka aikaa kuluikin 55 minuuttia. Naaman ja etutassujen konetus on vaikeinta, takatassut eivät tuota kamalaa tuskaa ja hännäntyvessä ei mitään ongelmaa. Konetin myös mahanalusen ja yllätyksekseni se sujui täysin rauhallisesti. Junnu osaa yllättää.

Ilta jatkui keinutreenillä. Toistoja tehtiin tänäänkin viitisentoista. Lauta on liukas ja liian kapea, joten varon hinkuttamasta tällä liikaa. Keinu-käskyn olen tähän kuitenkin jo yhdistänyt. Kiipee-käsky on varattu puomille ja A-esteelle.

Tokotreenejä olemme jatkaneet vaikka en niistä päivittäin olekaan raportoinut. Näihin ovat kuuluneet sivuaskeleet, paikkamakuu härkinnällä ja ilman, istu-maahan, seiso ja seuraa. Tänään otimme ainoastaan sivuaskeleita. Koira oli ilmeisesti väsynyt, sillä se ei ollut hommassa mukana normaalilla innolla, joten siirryimme pihalle namien etsintään. Turha hinkuttaa väkisin. Jos ei kiinnosta, niin tehdään sitten sinä päivänä muuta.

Ei kommentteja: