Inki

20.1.2013

Nuppi sekaisin kipulääkkeestä

Ei sopinut Metacam Inkille. Illalla sohvalla vetämiensä koiranunien lomasta se yhtäkkiä pomppasi pystyyn ja rähähti Koksille, joka kulki sohvan vierestä. Itsekin hyppäsin puoli metriä ilmaan silkasta säikähdyksestä. Sama meininki jatkui tänä aamuna - villis ei saanut liikkua puolta metriä lähempänä ilman murinaa.

Inki oli koko illan hyvin väsynyt ja poissaoleva. Juuri ennen nukkumaan menemistä se tuli seisomaan eteeni ja katsoi silmiin yrittäen kertoa minulle jotakin. Näki, että sen on paha olla. Voi Inki-rukka.

Ell oli varoittanut, että veden juominen saattaa lisääntyä, ja Inki joikin normaalia paljon enemmän. Aamulla jo rajoitin veden saantia.

Tänä aamuna koira oli aivan muissa maailmoissa. Se makasi apaattisena lattialla pää pystyssä jonnekin kaukaisuuteen tuijottaen. Kamalaa katsottavaa. Tilanne oli tämä 16 tuntia lääkkeen annon jälkeen.

Huomenna soitan eläinklinikalle ja pyydän jotain muuta kipulääkettä. Rimadyl on yksi vaihtoehto. Minulle vinkattiin myös epilepsialääke gabapentiinistä. Pitää miettiä ell kanssa olisiko näistä jompi kumpi kokeilemisen arvoinen. Muitakin vinkkejä otetaan ilolla vastaan.

Ei kommentteja: