Inki

23.5.2013

Antilooppi puree

Antilooppikuuri alkoi purra jo kahden otetun annoksen jälkeen, ja keskiviikon ja torstain välisenä yönä Koksi yski jo paljon vähemmän kuin edellisyönä. Aamulla sen ruokailu oli tyyliin yhtä tyhjän kanssa, mutta jätin noin 50 g lihaa sisältävän aterian sille päiväksi, ja iltapäivään mennessä se oli syöty.

Koksi oli tänään jo paljon pirteämpi. Yskii se edelleen, sekä levossa että pienessäkin rasituksessa kuin myös silloin, jos kaulain painaa kurkkua. Olen vienyt sitä pihalle hihnassa välttääkseni sen juoksuhepuleita. Tultuani töistä laskin sen vapaana pihalle, ja se ottikin minuutin mittaisen spurtin juosten ympäri pihaa, mutta rauhoittui hyvin nopeasti.

Verikokeen tulokset tulevat huomenna. Kennelyskää vastaan puhuisi se, että antibiootti näyttäisi tehoavan, mutta eihän kennelyskä mikään yksittäinen sairaus ole. Voihan olla, että vaivana on sekä kennelyskä että jonkin sortin hengitystietulehdus, ja että Synulox puree tulehdukseen. Ehkä huomenna selviää enemmän.

Iltaruokailu oli taas närppimistä. Ehkä huomenna on parempi päivä.

Tänään täytin Suomen Villakoirakerhon terveyskyselyn netissä. Ko. kyselyyn voi vastata kuluvan kuun loppuun saakka ja se löytyy osoitteesta www.villakoirakerho.com.

Ei kommentteja: