Inki

24.5.2013

Kennelyskäpä hyvinkin

Verikokeen tulokset tulivat Tampereelta. Kyseessä ei ole eosinofiilinen keuhkotulehdus vaan ell Rekolan mukaan kennelyskä juurikin siksi, että oireet rauhoittuivat muutaman antibioottiannoksen jälkeen. Eihän siinä mitään, taukoa jatketaan. Alkoi tulla meikäläisen kalenteriin aika monta iltaa, milloin voi tehdä muutakin kuin istua auton ratissa ja kouluttaa nelijalkaista kaveria. Vakavasti puhuen, välillä on varmasti ihan hyväkin pitää vähän taukoa. Niin kuin useampi henkilö on minulle todennut, nartuilla tulee treenitaukoa ihan luonnostaan juoksujen tiimoilta, mutta joskus olisi urostenkin hyvä huilata. Me huilataan nyt. Yhtikäs mitään ei olla sitten maanantain jälkeen tehty. Tuntuu omituiselta.

Tsekkasin Koksin vakuutusarvolaskelman Omakoirasta. Tehtyjen terveystarkastusten (silmät ja polvet, oletan) ja näyttelytuloksen (ERI) vuoksi sen vakuutusarvo eli enimmäiskorvausmäärä oli noussut 1.500 eurosta 1.900 euroon. Lähetin vakuutusyhtiöön vapaamuotoisen kirjallisen selvityksen asiasta. Tunnin sisällä sieltä tuli kuittaus, että vakuutusarvo on nostettu ko. summaan. Tekemäni selvitys riitti eikä heille ollut edes tarpeen toimittaa alkuperäistä vakuutusarvolaskelmaa. If toimii mielestäni esimerkillisesti vakuutusasioissa. Hoitokulujen korvaushakemukset on lähestulkoon aina käsitelty samana päivänä, ja korvaukset tulleet tilille muutaman päivän sisällä. Suorakorvauspalvelua heillä ei ole, mutta muutoin asiat hoituvat niin joutuisasti, että olen enemmän kuin valmis joustamaan sen verran, että maksan kaikki kulut ensin omasta pussistani.

Punnitsin koiran aamulla ja se oli tippunut 100 grammaa tasan 5 kiloon. Eilen se söi huonosti, mikä ei sinällään mikään ihme ole, kun eihän kipeänä ruoka kenellekään maistu. Tänäkään aamuna se ei syönyt oikein mitään, mutta illalla klo 19 maissa se popsi ihan kunnon annoksen.

Koksi on olosuhteisiin nähden ihan virkeä. Se sai juuri iltahepulin ja juoksi olkkarin ja keittiön väliä hullun kiilto silmissään. Sitten yskittiin.

Ei kommentteja: