Inki

17.5.2013

Rokotuksilla

Aamulla Koksi söi noin 40 grammaa eli lähes puolikkaan annoksen lihaa. Kelpo suoritus. Oli taas ruokailun jälkeen täynnä virtaa.

Käytin Koksin tänään yksivuotisrokotuksilla, vaikka johan se täytti vuoden tammikuussa. Rokotukset olivat kuitenkin voimassa 21.5. saakka, joten en ole nähnyt syytä rokotuttaa sitä aikaisemmin. Paino ell-keskuksen vaa'alla oli 4,9 kg.

Rokotusten lisäksi otin esille Koksin syömättömyyden ja oksentelun. Se on jatkanut oksentelua vähintään kerran viikossa. Pelkkiä mahanesteitä se on nyt harvemmin oksentanut vaan seassa on yleensä ollut sulamatonta ruokaa. Hoidossa se oli yökännyt kolme kertaa yhden yön aikana pari viikkoa sitten, kerran se oksensi oikein kaaressa viime viikolla ollessani kotona ja tiistaina pääsin puusohvan putsaushommiin tultuani töistä kotiin. Mitään yhdistävää tekijää en näille vaivoille ole löytänyt.

Ell epäili, että Koksin suoliston liikkeet saattavat olla liian laiskat ja että vaivaa saattaa olla ohutsuolessa. Hän antoi mukaan Primperania pahoinvointiin (1/4 tabletti x 2/pvä) sekä Tylosin tart:ia puolikas tabletti aamuin illoin ohutsuolivaivaan.

Kotiin saavuttuamme Koksi oli väsynyt ja nukkui tunnin verran. Sen jälkeen energiaa olikin taas vaikka muille jakaa, ja se juoksenteli pihalla itsekseen. Ilman hieman viilennyttyä lähdimme tekemään vajaan 4 kilsan juoksulenkin. Koira meni iloisesti eikä ollut yhtään nuutunut. Tänää oli vuoden eka teepparilenkki - olihan päivälläkin lämmintä yli 20 astetta. Kesä!

Ei kommentteja: